Belépés

Szolgáltatások

Adatbázis-építés, adatmélyítés

Bővítenéd ügyfélkörödet? Segítünk egy olyan adatbázis felépítésében, mely az összes üzletileg hasznos információt tartalmazza célcsoportodról.

Mindent kézben tartunk a kommunikációs üzenetek megfogalmazásától a regisztrációk kezelésén és az adatok szűrésén át az adatok átadásáig. Bárkit elérünk online és offline csatornáinkon keresztül, így igény szerint szélesebb rétegeket vagy egy szűk célcsoportot is aktivizálhatunk. A pontosan célozható kampányok érdekében minden üzletileg fontos adatot rögzítünk. Már meglevő címek esetén új kérdésekre adott válaszokkal bővítjük a rendelkezésre álló információkat. Az adatbázis-építés eredménye valós időben nyomonkövethető online felületünkön. Az adatkezelési szabályokat maximálisan betartjuk, ezt igazolja PPOS tanúsítványunk is.
vissza
Email marketing stratégia Szegmentációs modell kidolgozása Email szövegírás, design és programozás Kampányok bérelt adatbázisra
Adattisztítás Hírlevél üzemeltetés Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

* Szükséges kitölteni. Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

Belépés

Nincs még hozzáférésed kampányaidhoz?

Lépj velünk kapcsolatba!

elfelejtettem a jelszavam

mégse

Ahogy majdnem minden weboldal, a maxima.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem